Риба по-грецьки - Image

Риба по-грецьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У просторах інтернету під однією і тією ж назвою "Риба по-грецьки" мирно сусідствують зовсім різні рецепти. Який з цих рецептів має більше відношення до грецької кухні, сказати складно. Ось і запропонований рецепт претендує на назву "Риба по-грецьки". Є впевненість лише в тому, що рибка за цим рецептом виходить дуже смачною, апетитно виглядає і приготування її не відніме у Вас багато часу. А той факт, що страва з риби дуже корисна, ніким не ставиться під сумнів, бо риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, найцінніших мікроелементів і вітамінів.

Інгредієнти

Рибне філе

500 г.

Яйця

3 шт.

Цибуля

2 шт.

Помідори

2 шт.

Майонез

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сир твердий

100 г.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу порізати на порційні шматки і обсмажити на сковороді.

02

Зварити яйця. Обсмажити на соняшниковій олії нарізану кільцями цибулю.

03

На шматок риби викласти варене яйце, порізане скибочками. Зверху кільце помідора, потім цибулю, додати сіль і перець

04

Полити майонезом, посипати тертим сиром, прогріти ще 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв