
Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом
Зробіть Вашу запечену рибку надзвичайно смачною і ароматною. В цьому Вам допоможе рецепт кулінарів Італії – сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом. Страва настільки багата різноманітністю смаків і ароматів, що запропонований рецепт займе почесне місце у Вашому кулінарному арсеналі. Ароматний часниково-розмариновий соус робить м'ясо сібаса неймовірно ніжним і пряним, а картоплю – рум'яною і запашною. Родзинку страві додає томлений в запашних спеціях шпинат. Не перетримайте рибу в духовці – важливо зберегти її соковитою.
Інгредієнти
Сібас
2 шт.
Шпинат свіжий (листя)
120 г.
Картопля
400 г.
Лайм
2 шт.
Зелень селери
5 г.
Чебрець свіжий
2 г.
Петрушка (листя)
7 г.
Розмарин
3 г.
Часник
3 шт.
Масло вершкове
20 г.
Горіхи кедрові
10 г.
Олія оливкова
80 г.
Сіль морська
10 г.
Перець чилі мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.
02
Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.
03
Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.
04
Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.
05
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.
06
При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів