
Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком
Любителі всіляких бутебродів і гамбургерів можуть побалувати себе брускетами. Брускета - це популярна італійська закуска, у вигляді звичайної скибочки підсушеного хліба. Частіше використовується чіабата. Чабата або чіабата - смачний італійський білий хліб, який випікають з пшеничного борошна і дріжджів, зазвичай додаючи оливкове масло. Готуються брускети дуже швидко. Основа для брускети може бути найрізноманітнішою. Використовуються як нарізані овочі, так і м'ясні та морепродукти. За бажанням всі інгредієнти можна подрібнювати в комбайні, але не до дуже дрібного стану.
Інгредієнти
Помідори черрі
400 г.
Олія оливкова
3 ст. л.
Цибуля червона
0,5 шт.
Базилік (листя)
3 ст. л.
Оцет бальзамічний
1,5 ст. л.
Білий хліб
8 шт.
Часник
1 шт.
Етапи приготування
01
Помідори нарізати маленькими шматочками, покласти їх в миску, додати подрібнену цибулю, влити оливкову олію, додати порізаний базилік і влити бальзамічний оцет.
02
Розігріти духовку до 200°C. Викласти на деко шматочки хліба, скропити зверху хліб оливковою олією. Поставити в духовку на 2 хвилини. Дістати з духовки підсмажений хліб, натерти часником.
03
При подачі покласти на тарілку підсмажений хліб, зверху на нього викласти томатну масу. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів