
Овочевий суп по-прованськи
Інгредієнти
Курячий бульйон
1 л.
Помідори
2 шт.
Перець солодкий
1 шт.
Цукіні
2 шт.
Картопля
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова
2 ст. л.
Розмарин
1/4 ч. л.
Чебрець
1/4 ч. л.
Майоран
1/4 ч. л.
Цукор
1 ст. л.
Грінки
30 шт.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.
02
Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.
03
Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.
04
Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.
05
Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.
06
Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
07
Грінки можна додати перед подачею на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів