Виноградний пиріг-суфле - Image

Виноградний пиріг-суфле

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Виноградний пиріг-суфле зробить у вашому будинку свято навіть у звичайний будній день. Цей десерт принесе радість вашим близьким, а вам принесе задоволення у ході приготування. Адже що ще може бути приємнішим, як не готування для близьких людей? Ми можемо довго говорити про те, який смачний пиріг, проте потрібно відзначити і корисність даної страви. Сир подарує вам комплекс вітамінів - починаючи від необхідного для організму кальцію і закінчуючи залізом. Виноград зробить вашу шкіру чистою і сяючою, а також виведе з організму токсини. А сметана і яйця дадуть вам хорошу порцію білка. Таку смакоту не соромно і на ніч з'їсти.

Інгредієнти

Сир

100 г

Масло вершкове

100 г

Цукор коричневий

200 г

Борошно пшеничне

200 г

Розпушувач тіста

8 г

Виноград

250 г

Ванілін

1 г

Сметана

200 г

Яйце

2 шт.

Етапи приготування

01

Вершкове масло розтопити. Додати сир, цукор коричневий та перемішати. Всипати муку та розпушувач.

02

Замісити тісто.

03

Розкачати тісто.

04

Викласти в форму (24 см.), наколоти виделкою.

05

Поставити в духовку на 10 хвилин (температура 200°C).

06

Приготувати заливку. Для цього яйця збити з коричневим цукром. Додати сметану і ванілін. Ретельно перемішати.

07

На підпечений корж викласти виноград. Вилити заливку.

08

Випікати 40-45 хвилин при температурі 200°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Виноградний пиріг-суфле – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua