
Салат з селери і тофу
Легкий і корисний салат з пікантним смаком. Особливо цікавий може бути для вегетарианців і веганів. Класичний компонент вегетаріанської кухні - сир з ферментованого соєвого молока - тофу, є прекрасним замінником молочних продуктів і будь-яких сирів і постачальником життєво важливих амінокислот і протеїнів. Завдяки ідеальній збалансованості і легкій засвоюваності корисних речовин, якими багата селера, вона стане воістину рідкісною знахідкою для тих, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу. Овочі, зелень і яблуко стануть чудовими сусідами в цій компанії і заправлені легким йогуртом лише додадуть корисності і завершеності ції страві.
Інгредієнти
Тофу
450 г
Стеблі селери
200 г
Йогурт
5 ст. л.
Гірчиця
3 ст. л.
Червона цибуля
50 г
Яблука
50 г
Кунжут
20 г
Петрушка
10 г
Лимон
1
Етапи приготування
01
Тофу, овочі, зелень і яблуко нарізати
02
Заправити йогуртом (або веганським/пісним майонезом), гірчицею, обсмаженим кунжутом і соком лимона.
03
Поставити ненадовго в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів