Пепероната - Image

Пепероната

Кількість порцій: 1Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пепероната - одна з найсмачніших овочевих страв родом з Італії. " Пепероні " в перекладі з італійської означає солодкий перець. Саме він є головним інгредієнтом нашої страви. Привабливість "Пеперонати" полягає в легкості приготування та різноманітності комбінацій з будь-якими закусками чи основними стравами.

Інгредієнти

Перець солодкий

2 шт

Цибуля

1 шт

Помідори

2 шт

Сушена зелень

1 ст.л.

Рослинна олія

2 ст.л.

Часник

4 зубчика

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Базилік

за смаком

Лимон

за смаком

Етапи приготування

01

Перець необхідно очистити і нарізати на квадратні шматочки.

02

Потім нарізаємо цибулю великими шматками. Часник - тоненькими скибочками. Помідори очистити від насіння і шкірки та нарізати часточками.

03

Складіть овочі в форму для випікання.

04

Посипте сушеними травами. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.

05

Додаємо масло і все перемішуємо.

06

Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути прогріта до 180 градусів.

07

Через півгодини добре перемішуємо овочі, прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 15 хвилин (при температурі 200-210 градусів).

08

Додайте в овочі трішки базиліку та перед подачею вичавіть сік половини лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Пепероната – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua