Тальятеле з беконом, салямі і помідорами - Image

Тальятеле з беконом, салямі і помідорами

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Тальятеле – традиційний італійський різновид локшини. Ці макаронні вироби з яєчного тіста заслужено стали «обличчям Болоньї». За формою паста тонка і плоска. Після приготування вона рясно вбирає рідину, тому вода, що залишилася після варіння, стане в нагоді для розведення соусу. Буквально пара-трійка столових ложок. А тепер про соус. З помідорів необхідно зняти шкірку і видалити насіння. Так вони стануть м'якими і віддадуть свій сік пасті. З чорним меленим перцем можна додати кайєнський перець. Тільки не переборщіть – він дуже гострий.

Продукти для рецепту

Бекон охолоджений
224.89 - 299.00

Бекон охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Бекон охолоджений

100 г.

Колбаса Салямі екстра

150 г.

Цибуля

1 шт.

Помідори рожеві фасовка

5 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю нарізати кубиками, помідори нарізати крупно.

02

Бекон і салямі нарізати. Обсмажити на сковороді, помішуючи, щоб не утворилася скоринка. Додати трохи олії, цибулю і на невеликому вогні готувати до золотистого кольору.

03

Помідори додати в сковороду до бекону і салямі, посолити, поперчити за смаком. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Волога повинна майже повністю випаруватись.

04

Варити пасту у великій кількості води з додаванням солі. Воду повністю не виливати - нею можна розбавити соус.

05

Перекласти пасту з каструлі в сковороду, перемішати і прогріти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв