
Спагеті з авокадо і часником
В італійській кухні існує безліч класичних простих рецептів, а це один з них. Часу на приготування страви піде не багато. Тим, кому подобається авокадо, такі «зелені» спагетті обов'язково підійдуть до смаку. Авокадо беріть більш стиглий. Авокадо потрібно потрясти: якщо чути стукіт кісточки, то авокадо можна купувати. При легкому натисканні на шкірку у стиглого плоду вона трохи прогинається, а після натискання - відразу відновлює форму. Cпагетті з авокадо і часником подають гарячими, відразу як тільки зняли з плити. Блюдо для тих, хто дотримується вегетаріанського способу життя або дотримується посту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,5 шт.
Часник
2 шт.
Базилік зелений, шт
0,5 пучка
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Макарони Чумак Спагеті 400г
250 г.
Етапи приготування
01
Відварити спагеті в підсоленій воді, на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.
02
Для приготування соусу змішати в чаші блендера очищений і нарізаний часник, сік половини лимона, м'якоть авокадо, базилік, налити оливкову олію, подрібнити блендером до однорідної консистенції, посолити.
03
При подачі викласти спагеті на тарілку, налити зверху соус, перемішати, присипати тертою лимонною цедрою і чорним перцем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів