
Салат із тунця з білою квасолею
Салатів в наш час існує величезна кількість. Їх поділяють на певні категорії. Одні з їх дієтичні (дуже легкі і не калорійні), інші святкові (їх ще зазвичай заправляють майонезом, і в них багато різних інгредієнтів). А є ще й ситні салати. Ось один з таких ми вам і ходимо запропонувати. Це салат з тунця з білою квасолею. Квасоля сама по собі вже досить ситна. Але її потрібно їсти, так як в ній багато цинку і міді. Не кажучи вже про тунець. Як і в будь-якій рибі, в ньому дуже багато фосфору. Крім цього він багатий на жирні кислоти, які важливі для серцево-судинної системи. Помідори відмінно доповнюють весь салат. Він виходить досить ситний, і його можна подавати навіть як самостійну страву до вечері. Або ж з будь-яким гарніром.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
200 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
10 шт.
Огірки солені
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Базилік у горщику
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 г.
Етапи приготування
01
Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.
02
Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.
03
Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів