Італійський овочевий салат з моцарелою - Image

Італійський овочевий салат з моцарелою

Кількість порцій: 5Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний. Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.

Інгредієнти

Салат

1 пучок

Помідори черрі

16 шт

Оливкова олія

30г

Моцарела

200г

Гірчиця діжонська

1 ч.л.

Часник

2 зуб.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.

02

Черрі вимити і розрізати на половинки.

03

Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.

04

До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.

05

Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Італійський овочевий салат з моцарелою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua