Різотто з буряка з козячим сиром - Image

Різотто з буряка з козячим сиром

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Головна фішка італійського різотто — консистенція. Ніжна, кремова страва, але при цьому не з розвареними крупинками рису істотно відрізняється від плову і рисового пудингу. Пропонуємо скористатися порадами шеф-кухаря Іллі Сьоміна і приготувати його за всіма правилами. Цей варіант різотто потішить незвичайним смаком і красивим кольором, а ще наявність буряка робить його ще кориснішим.

Продукти для рецепту

Крильця курячі Теріякі
546.00

Крильця курячі Теріякі

за 1 кг

Інгредієнти

Крильця курячі Теріякі

300г

Лист лавровий

1шт

Морква

1шт

Цибуля

2шт

Перець духмяний Еко 20г

Перец чорний горошок Еко Професійна серія для млинка 40г

Вода Eurogroup 6л

1500мл

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

750мл

Буряк

3шт

Кріп 70г

за смаком

Оцет бальзамічний Monini Glaze 250мл

15г

Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л

100г

Масло вершкове домашнє

120г

Сир козячий Entrepinares

200г

Сир Dziugas Пармезан 40%

50г

Часник

3головки

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Зваріть бульйон. (В кастрюлю покласти курячі крильця, лавровий лист, моркву, 1 цибулину, духмяний та чорний перець, додати 1500мл води, варити 60 хвилин).

02

Запечіть буряк заздалегідь, коли він охолоне, почистіть від шкірки. Одну штуку подрібніть кубиками, а з інших зробіть пюре в блендері.

03

Підсмажте на 60 г вершкового масла часник з цибулею. Всипте рис арборіо і добре перемішайте.

04

Влийте вино і поступово випаріть.

05

Потроху підливайте підігрітий бульйон, ретельно перемішуючи різотто.

06

Введіть буряк, влийте оцет, поперчіть і посоліть. Коли все добре прогріється, покладіть масло, що залишилося, і тертий пармезан, добре перемішайте.

07

Залиште на пару хвилин, не відкриваючи кришку, насипте в тарілки, посипте сиром і кропом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв