
Закуска з Моцарели
Моцарелла - молодий італійський сир родом з регіону Кампанія, один з найзнаменитіших сирів в Європі. Нейтральний, з приємною кислинкою, його смак поєднується практично з усіма можливими інгредієнтами. Цей сир в Італії додається до багатьох страв: піц, салатів, закусок, м'ясних страв, овочевих запіканок. Сир моцарела - чудове джерело здорового білка, містить багато корисних вітамінів, мінералів, і може бути включений в меню здорового харчування. Дуже хороша моцарелла і в запеченому вигляді. Ця закуска нагадує рецепт приготування моцарели у фритюрі. Але в даному рецепті сир готують не цілими кульками, а нарізають шматочками і обсмажують на сковороді, а не в глибокій фритюрниці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1/4 стклянки
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1,5 склянки
Часник
2 зубчика
Борошно 7 1кг
200 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Палички Salud з моцарели 250г
450 г.
Етапи приготування
01
Сир нарізати невеликими шматочками.
02
У маленькій мисці змішати збите яйце і воду.
03
В іншій мисці змішати борошно, панірувальні сухарі і дрібно рубаний часник.
04
Закип'ятити олію. Обваляти кожен шматочок сиру спочатку в яйці, а потім обваляти в сухій суміші.
05
Обсмажити моцарелу в паніровці до золотисто-коричневої скоринки (близько 30 секунд). Потім викласти на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів