Кавуновий лимонад з базиліком - Image

Кавуновий лимонад з базиліком

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Прохолодні напої актуальні не тільки в теплу пору року. Лимонади будуть популярні завжди, щоб наповнити організм прохолодою і рідиною, яка так потрібна. Якщо вибирати між сумнівними магазинними і натуральними домашніми напоями, то, звичайно ж, вибір впаде на другий варіант. Тим більше, що знайти на полицях супермаркету кавуновий лимонад не так легко, а от зробити - справа декількох хвилин. Лимонад із кавуна вийде дуже смачним, тому що кавуни самі по собі досить соковиті і солодкі. Базилік додаємо для приємного аромату - і лимонад готовий! Мікс зі смачних та корисних продуктів на вашому столі здля чудового настрою!

Інгредієнти

Вода

250 мл.

Цукор

160 г.

Листя базиліку

30 г.

Кавун

2 кг.

Лимонний сік

130 мл.

Етапи приготування

01

Змішати воду та цукор в кастрюлі, довести до кипіння та варити 5 хвилин, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню та додати листя базиліку. Залишити на 1 годину, потім процідити через сито.

02

В блендері подрібнити м'якуш кавуна до однорідної маси. Процідити через сито.

03

Додати сироп та лимонний сік. Охолодити та подати із льодом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Кавуновий лимонад з базиліком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua