В'ялені томати - Image

В'ялені томати

Кількість порцій: 10Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

В'ялені томати стануть відмінним помічником на кухні, особливо якщо ви прихильниця італійської кухні. Всі сили і час, витрачені на приготування цієї незвичайної страви, окупляться при першому ж використанні томатів. Ніжний і при цьому насичений, солодкуватий смак томатів стане хорошим доповненням до екзотичного салату. Також вони прикрасять смак перших страв, піцу, пасту, випічку і навіть соус. Також в'ялені томати можна подавати в якості окремої закуски. Відчуйте незвичайний смак Італії, приготувавши таке блюдо. А ваш чоловік стане для вас справжнім темпераментним мачо після такої страви. Смачного!

Інгредієнти

Помідори

2 кг.

Олія оливкова

200 мл.

Сіль

6 ч. л.

Кріп

1 ч. л.

Майоран

1 ч. л.

Часник

1 головка

Петрушка

1 ч. л.

Чебрець

1 ч. л.

Орегано

1 ч. л.

Розмарин

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Помідори промити і витерти насухо, розрізати на 4 частини, вирізати плодоніжки і вийняти середину ложкою.

02

Застелити деко папером для випічки. Розкласти помідори, розрізаними частинами вгору.

03

Трави змішати з сіллю. Томати посипати отриманою масою, полити олією і помістити в розігріту до 120°C духовку на 5 годин.

04

На дно стерилізованої 500-грамової банки налити трохи олії, викласти томати, посипати їх травами, розкласти зверху кілька порізаних часникових часточок.

05

Такими шарами заповнити всю банку, залити олією, закрити кришкою і помістити в холодильник на пару днів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

В'ялені томати – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua