Фаршировані кальмари - Image

Фаршировані кальмари

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

М'ясні страви набридли, а хочеться чогось легкого і пікантного? Згадайте про морепродукти. Кальмари вважаються цінним океанічним делікатесом. Складнощі в чищенні кальмара викликають нерішучість господинь готувати страви з цим морепродуктом. Однак насправді почистити кальмарів неважко. Досить буде опустити тушку спочатку в окріп, а потім у крижану воду. Таким чином плівочки легко буде зняти. Важливо видалити і кольорові, і прозорі плівки. Інакше після обсмажування вони стануть жорсткими, а сама тушка стає менше. Правильно приготувавши кальмарів, Ви отримаєте дивовижно м'яку і соковиту страву, яка стане кращою прикрасою Вашого святкового столу.

Продукти для рецепту

Кальмар тушка заморожений
334.00 - 368.80

Кальмар тушка заморожений

за 1 кг

Інгредієнти

Кальмар тушка заморожений

6 шт.

Морква

2 шт.

Кабачок

2 шт.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

6 зубчиків

Петрушка 70г

1 пучок

Кріп 70г

1 пучок

Сметана ХМЗ 20%

3 ст. л.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Овочі помити, почистити. Кабачки порізати кружальцями. Почистити кальмари, зняти плівку.

02

Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на олії, додати порізаний солодкий перець і цибулю.

03

Обсмажити кабачки. Після обжарювання, кабачки порубати великою соломкою і додати до овочевої масі.

04

Додати посічену зелень і часник, чорний перець і сіль за смаком і перемішати майбутню начинку.

05

Сметану змішати з молоком. Кальмари начинити готовою овочевою масою і укласти в каструлю, залити сметанним соусом.

06

Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і тушкувати під кришкою 2 хвилини. Можно обжарити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв