Сангрія - Image

Сангрія

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Продукти для рецепту

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л
523.80

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л

750 мл

Інгредієнти

Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л

1,2 л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 ст. л.

Сік Tymbark Апельсин 1л

1 шт.

Апельсини 1кг

2 шт.

Лимон

1 шт.

Кориця Badia палички 14,2г

1 паличка

Коньяк Frapin 40% 0,7л

50 мл.

Вода мінеральна Девайтіс газована 2л

200 мл.

Етапи приготування

01

Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

02

Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

03

Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

04

Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Останні додані рецепти