Сангрія - Image

Сангрія

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Інгредієнти

Червоне сухе вино

1,2 л.

Цукор

5 ст. л.

Сік апельсина

1 шт.

Апельсини

2 шт.

Лимон

1 шт.

Кориця

1 паличка

Коньяк

50 мл.

Газована вода

200 мл.

Етапи приготування

01

Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

02

Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

03

Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

04

Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Сангрія – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua