Картопляні ньокі - Image

Картопляні ньокі

Кількість порцій: 10Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У вас з'явилося бажання побалувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним? Але часу для цього катастрофічно не вистачає. Пропонуємо вам скористатися нашим рецептом і приготувати звичайні картопляні ньокі . Це просте і швидке в приготуванні блюдо, схоже на наші українські галушки чи італійські галушки , припаде до смаку всім членам вашої родини. Картопляне пюре додасть пишність і м'якість , а пармезан - специфічний пікантний присмак. Ситно , просто , дуже швидко і приголомшливо вкусно.І багато! Цілих десять порцій ! Що важливо, якщо потрібно нагодувати велику сім'ю. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Картопля

1 кг.

Борошно

300 г.

Яйця

1 шт.

Сіль

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Пармезан

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.

02

До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.

03

Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.

04

Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Картопляні ньокі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua