Піца на лаваші - Image

Піца на лаваші

Кількість порцій: 2Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Піца за цим рецептом виходить дійсно дуже смачною - тонка хрустка основа і дуже соковита начинка. Піца з лаваша відмінно підходить для тих, хто не вміє чи не любить возитися з тестом. Лаваш на піцу купують тонкої, овальної форми. Поєднання продуктів можна сміливо міняти. Цікавими і виграшними поєднаннями швидкої піци з лаваша є: смажене м'ясо з грибами або солоними огірками; помідори з сиром; ананас з куркою, креветки або шинка, а також стручкова квасоля, яблука, часник і багато іншого. Залишки піци можна заморожувати в холодильнику, а потім, в будь-який час дістати і розігріти. При цьому всі смакові властивості піци збережуться.

Продукти для рецепту

Лаваш 300г
29.99

Лаваш 300г

300 г

Інгредієнти

Лаваш 300г

3 шт.

Сир твердий Грана Падано 32%

250 г.

Печериці кремові 400г

350 г.

Ковбаса Салямі Екстра 90мм

250 г.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Соус томатний Руна Сацебелі 485г

за смаком

Кріп Auchan пучок 50г

за смаком

Етапи приготування

01

Лаваш покласти на деко, застелений пергаментним папером, посипати натертим твердим сиром. Зверху покласти другий лаваш, також присипати сиром і, нарешті покласти третій лаваш. Сир гратиме роль своєрідного «клею». У духовці, коли сир розплавиться, він скріпить між собою лаваші.

02

Нарізати печериці та обсмажити їх на вершковому маслі.

03

Лаваш змастити соусом, викласти гриби.

04

Ковбасу тонко порізати і викласти на гриби, додавши майонез.

05

Викласти нарізані солодкий перець і помідори.

06

Все засипати тертим сиром і відправити в гарячу духовку (180°С). Через 15-20 хвилин піца на лаваші готова. За бажанням додати зелень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв