Жюльєн з білих грибів - Image

Жюльєн з білих грибів

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дане блюдо відноситься до російської кухні, незважаючи на те, що носить французьку назву. Жюльєном у французькій кухні називається особлива техніка нарізки овочів тонкою соломкою. Пізніше з приходом французької моди так почали називати певну категорію страв і в російській кухні. Існує величезна безліч рецептів всіляких жульєнів, але незмінною складовою кожного з них є, звичайно ж, гриби. Однією з головних особливостей жульєну є його ніжний смак, який досягається завдяки використанню вершкового соусу. Також часто використовують соус бешамель і сметанний соус. Запікається жульєн в спеціальному посуді - кокотницях.

Продукти для рецепту

Гриби білі свіжеморожені
699.00

Гриби білі свіжеморожені

за 1 кг

Інгредієнти

Гриби білі свіжеморожені

500 г.

Цибуля

150 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Масло вершкове домашнє

60 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

250 мл.

Борошно 7 1кг

30 г.

Етапи приготування

01

Окремо нарізати дрібно цибулю і гриби.

02

Цибулю обсмажити на вершковому маслі (30 г.).

03

Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.

04

Для приготування соусу розтопити вершкове масло (30 г.).

05

Додати борошно, злегка обсмажити.

06

Потім додати вершки і нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.

07

У соус додати гриби. Перемішати і прибрати з вогню.

08

На дрібній тертці натерти сир.

09

Гриби з соусом викласти в кокотниці.

10

Зверху посипати сиром.

11

Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв