
Турнедос із індички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудка індички Indykpol запечена
600 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Спаржа зелена 250г
500 г.
Шпинат пучок 100г
500 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.
02
Шпинат зварити і пропустити через сито.
03
Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.
04
Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів