Турнедос із індички - Image

Турнедос із індички

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Грудка індички Indykpol запечена
787.32

Грудка індички Indykpol запечена

за 1 кг

Інгредієнти

Грудка індички Indykpol запечена

600 г.

Масло вершкове домашнє

80 г.

Помідори рожеві фасовка

4 шт.

Спаржа зелена 250г

500 г.

Шпинат пучок 100г

500 г.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.

02

Шпинат зварити і пропустити через сито.

03

Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.

04

Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв