
Парфе з рікоти з манго і лаймом
Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Манго велике, шт
2 шт.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сік лайма JohnTop 230мл
1 ст. л.
Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.
02
Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.
03
Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.
04
Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів