Овочевий суп по-прованськи - Image

Овочевий суп по-прованськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
159.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон курячий Food Studio 500мл

1 л.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Перець Каппа солодкий

1 шт.

Цукіні

2 шт.

Картопля фасована

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зуб.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Розмарин 50г

1/4 ч. л.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

1/4 ч. л.

Майоран Еко 6г

1/4 ч. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Сухарі-грінки пшеничні 200г

30 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Особливість цього супу в тому, що спочатку всі інгредієнти (крім бульйону) потрібно спекти, а потім варити.

02

Цукіні, цибулю і картоплю нарізати кубиками, помідори – скибочкам, перець - соломкою.

03

Овочі викласти на деко, додати 3 цілих зубчики часнику, посипати травами і побризкати оливковою олією.

04

Деко з овочами поставити в духовку, розігріту до 200°С і запікати 25 хвилин.

05

Далі потрібно приступити до бульйону. Курячий бульйон потрібно довести до кипіння і перекласти в нього готові овочі.

06

Суп потрібно варити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

07

Грінки можна додати перед подачею на стіл.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв