Молочно-кавове желе - Image

Молочно-кавове желе

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Желе стало відомо на весь світ завдяки французам. Желе - це смак дитинства. Думаємо, всі любили його за приємний фруктовий смак і незвичайну форму. Зараз ми хочемо запропонувати вам щось інше - це молочно-кавове желе. По-перше, в ньому розкривається зовсім новий смак молока і кави. По-друге, щоб приготувати його, потрібно творчо підійти до процесу, тому що потрібно змішати в одному келиху різні кольори. У підсумку ви отримаєте дуже смачний і приємний десерт, який можна подавати наприкінці романтичної вечері.

Продукти для рецепту

Желатин Добрик 15г
16.90 - 19.70

Желатин Добрик 15г

15 г

Інгредієнти

Желатин Добрик 15г

1 упаковка

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

150 г.

Кава Кава зі Львова Львівська мелена 225г

1 стІк

Цукор ванільний Auchan 8г

за смаком

Етапи приготування

01

Молоко нагріти і додати в нього желатин, можна додати цукор за смаком.

02

Каву заварити окропом і також додати в нього желатин. У ємність по черзі наливати молочну і кавову суміш, поставити в холодильник для застигання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв