
Медова гірчиця
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування медової гірчиці. Медова гірчиця має ніжний, трохи солодкуватий смак і чимось нагадує вишуканий соус. Вона дуже сподобається тим, хто не любить ядрений смак чистої гірчиці. Медову гірчицю дуже легко зробити в домашніх умовах. Таку гірчицю застосовують не тільки в якості приправи, але і як додатковий інгредієнт при смаженні ковбас, шинки, бекону. Такий соус підвищує апетит, посилює виділення шлункового соку, що призводить до покращення травлення. Медову гірчицю варто вживати в їжу під час епідемій грипу. Також вона принесе користь для тих, хто хоче схуднути, адже в ній містяться речовини, що розщеплюють жири. Тому приготуйте її у себе вдома.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Cheeseland Gooda із зернами гірчиці
150 г.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
4 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Куркума Еко 20г
на кінчику ножа
Перець білий
за смаком
Етапи приготування
01
Зерна гірчиці перемолоти.
02
Воду, сіль і оцет перемішати, дати закипіти і обережно, поступово всипати мелені зерна, безупинно помішуючи.
03
Поварити декілька хвилин, поки маса не набуде гладеньку консистенцію.
04
Додати сіль, перець. Зняти з вогню.
05
У гарячу масу влити мед, ретельно перемішати.
06
Далі гарячу гірчицю розлити в банки і дати охолонути.
07
Можна їсти через тиждень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів