Курячий паштет - Image

Курячий паштет

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

На перший погляд, курячий паштет може здатися звичайною стравою. Але все ж у ньому можна знайти і незвичайні якості. Наприклад, паштет відмінний засіб для закуски, який дуже легко готуэться. Його намазують на хліб, роблять з нього ковбасу. Представлений нами паштет виконує головну функцію повсякденного меню людини - виступає апетитним "перекусом" перед основною стравою. Але роль головної страви теж йому знайома. Курячий паштет, дійсно може стати легким і, навіть, дієтичним, якщо вершкове масло замінити оливковою олією, і не переборщити з приправами. Як вам такий варіант корисного перекусу?

Інгредієнти

Куряче філе

500 г.

Морква

2 шт.

Яйце

2 шт.

Часник

2 зуб.

Вершкове масло

80 г.

Приправи

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе нарізати на середні шматочки. Помістити в каструлю, залити водою і відварити. Воду посолити. Додати лавровий лист.

02

Моркву почистити, обмити і нарізати кільцями. Поставити сковороду на плиту, налити трохи олії і додати нарізану моркву. Тушкувати до готовності з додаванням невеликої порції води. Потім всипати дрібно нарізаний часник, дати постояти під кришкою.

03

Відварити яйця. Нарізати крупно. Відправити до блендера усі інгредієнти, додати вершкове масло і подрібнити. За бажанням можна додати приправи. Паштет готовий!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Курячий паштет – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua