
Курячий паштет
На перший погляд, курячий паштет може здатися звичайною стравою. Але все ж у ньому можна знайти і незвичайні якості. Наприклад, паштет відмінний засіб для закуски, який дуже легко готуэться. Його намазують на хліб, роблять з нього ковбасу. Представлений нами паштет виконує головну функцію повсякденного меню людини - виступає апетитним "перекусом" перед основною стравою. Але роль головної страви теж йому знайома. Курячий паштет, дійсно може стати легким і, навіть, дієтичним, якщо вершкове масло замінити оливковою олією, і не переборщити з приправами. Як вам такий варіант корисного перекусу?
Інгредієнти
Куряче філе
500 г.
Морква
2 шт.
Яйце
2 шт.
Часник
2 зуб.
Вершкове масло
80 г.
Приправи
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати на середні шматочки. Помістити в каструлю, залити водою і відварити. Воду посолити. Додати лавровий лист.
02
Моркву почистити, обмити і нарізати кільцями. Поставити сковороду на плиту, налити трохи олії і додати нарізану моркву. Тушкувати до готовності з додаванням невеликої порції води. Потім всипати дрібно нарізаний часник, дати постояти під кришкою.
03
Відварити яйця. Нарізати крупно. Відправити до блендера усі інгредієнти, додати вершкове масло і подрібнити. За бажанням можна додати приправи. Паштет готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів