
Жюльєн з куркою, грибами і сметаною
Пропонуємо вам сьогодні трохи урізноманітнити салат "Жюльєн" і додати в нього курку. Сьогодні ви зможете насолодитися приголомшливим смаком салату "Жульєн", якщо приготуєте його, звичайно. А приготувати даний салат ми вам настійно радимо і рекомендуємо. Салат порадує вас відмінним смаком. Салат стає більш ситним при додаванні в нього курки, але в той же час він не дуже жирний. Приготування цієї чудової страви не відніме багато ваших сил, енергії і часу. Жульєн з грибами і куркою однаково хороший, як на святковому столі, так і в якості ситної вечері для всієї родини. Ваша родина буде уплітати цей смачний салат за обидві щоки і з величезним задоволенням буде вимагати наступної порції.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
250 г
Гриби Гливи
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г
Сметана ХМЗ 20%
300 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
25 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в 500 мл води до готовності. Дістати з бульйону і охолодити. Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Курку нарізати кубиками або скибочками.
02
Гриби і цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім туди додати нарізану курку. Додати сіль і перець і ще трохи обсмажити.
03
Сир натерти на дрібній тертці. Розтопити вершкове масло на сковороді, додати борошно. Обсмажити трохи і додати молоко. Додати сметану, сіль, перець і довести до кипіння. У закипілий соус додати тертий сир.
04
Духовку розігріти до 180 градусів. Суміш з м'яса, цибулі і грибів розкласти у формочки, залити соусом і поставити в духовку. Випікати жюльен близько 30 хвилин. Подавати гарячим прямо у формочках, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів