Часниковий хліб - Image

Часниковий хліб

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ніжний, смачний і запашний хліб тільки своїм ароматом пробуджує в нас звірячий апетит. А часниковий хліб розбудить у нас не тільки бажання підкріпитися. Завдяки цій закусці в нас увірвуться емоції, свобода, відчуття життя і просто комфорту й затишку. Такий хліб зробить яскравішим смак будь-якої страви. Спробувавши раз часниковий хліб, ви вже не зможете собі відмовити в такому задоволенні. Плюс до всього - готувати таку смакоту зовсім недовго і неважко. Одна скибочка такого хліба - це денна норма незамінних вітамінів, які подарує вам часник. Якщо ви не любите часник в його звичайній формі, хліб допоможе вам впоратися з цим. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

Багет

2 шт.

Масло вершкове

100 г.

Сіль

за смаком

Часник

3 зуб.

Зелень

50 г.

Етапи приготування

01

Розрізати багет уздовж на дві половини. Змішати в блендері масло, сіль, часник і зелень, дрібно посічену.

02

Намастити половинки багета отриманою сумішшю.

03

Поставити деко з хлібом, вистелений пекарським папером, в попередньо розігріту до 200°С духовку.

04

Випікати 20-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Часниковий хліб – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua