
Круасани з шоколадом
За одною з версій прадавньої легенди про появу круасанів, вважається, що перша віденська кав’ярня, в котрій подавали ті самі круасани, була відкрита українським шляхтичем. З того самого часу ця смакота не втрачає актуальності в багатьох країнах. Готуються круасани досить просто, а оскільки листкове тісто ми можемо придбати в будь-якому супермаркеті, і нам не знадобиться вимішувати його вручну, то зовсім небагато часу піде на приготування нашої випічки. Поснідавши круасанами з шоколадом, ми гарантовано отримаємо необхідний заряд позитиву, адже це чудово, коли ранок починається з чогось смачненького, а значить – день гарантовано буде успішним.
Інгредієнти
Тісто листкове
2 шт.
Шоколад
240 г.
Яйця
1 шт.
Пудра цукрова
50 г.
Етапи приготування
01
Взяти листкове тісто і як тільки воно розморозиться потрібно розгорнути листи і розкачати тісто в пласт у вигляді прямокутника.
02
Використовувати ніж для піци, ним розрізати тісто на трикутники. Біля основи покласти шоколадну крихту, потім загорнути круасани в трубочку. Зверху змастити збитим яйцем.
03
Духовку розігріти до 220°С. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів