Свинина по-китайськи - Image

Свинина по-китайськи

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Так само, як і в інших країнах світу, у Китаї є свої особливості приготування їжі. Китайська кухня відрізняється надзвичайною різноманітністю страв, технікою їх приготування, а також процесом вживання їжі. Адже для китайців споживання їжі - це ритуал. Пропонуємо вам сьогодні трошечки побути "китайцями" і приготувати страву "свинина по-китайськи". У китайській кухні використовують дуже багато соєвого соусу і рисового оцту. У нашому випадку вони, разом з іншими інгредієнтами, будуть виконувати роль маринаду. Завдяки маринаду і прянощам, м'ясо набуде неповторного смаку, який ні з чим сплутати неможливо. М'ясо, приготоване за цим рецептом буде м'яким, соковитим і танути в роті. Можна м'ясо прикрасити зеленню.

Продукти для рецепту

Свинина котлетна натуральна
299.90

Свинина котлетна натуральна

за 1 кг

Інгредієнти

Свинина котлетна натуральна

900 г.

Соус соєвий Kaiseki 1л

50 мл.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Напій негазований Sagiko з ананасовим соком 0,32л

35 г.

Кетчуп Salvest 530г

55 г.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

20 г.

Приправа Aro Бодян 100г

за смаком

Кориця Еко мелена 20г

3 г.

Оцет рисовий Akura 200мл

12 г.

Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл

10 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

20 г.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

15 г.

Етапи приготування

01

Підготувати маринад із соєвого соусу, столової ложки крохмалю, жовтка та щіпки меленої кориці. Порізати м'ясо на шматочки та помістити їх до маринаду на півгодини. Потім свинину обсмажити в глибокій сковорідці у фрітюрі до готовності та відкинути на друшляк для видалення надлишку олії.

02

Окремо для соусу на невеликій кількості олії потомити на середньому вогні нашинкований корінь імбиру, додати шматочки ананасу (свіжого або консервованого), корицю, бад'ян, залити рисовий оцет та перемішати. Потім додати кетчуп та перемішати. Потім додати згущувач з 1 столової ложки крохмалю, розведеної в 2 столових ложках води, перемішати та протушкувати.

03

Тепер до овочів додати на сковорідку м'ясо та розігріти його в соусі. М'ясо по-китайськи готове. Подавати його з рисом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв