Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Клюква у цукровій пудрі
Клюква у цукровій пудрі

Клюква у цукровій пудрі

Чи можна зробити смачний, при цьому корисний десерт, який, до всього іншого, можна буде зберігати не один і не два дні? Якщо вас цікавить, чи існують такі рецепти, тоді пропонуємо вам звернути увагу на журавлину в цукровій пудрі. Такий десерт, по-перше, має приємний зовнішній вигляд. Милі білі кульки із не нудотним смаком відразу сподобаються вашим рідним. По-друге, так як в десерті є журавлина, то звернемо вашу увагу на її користь. У ній дуже багато вітамінів, часто журавлину приймають як жарознижуючий засіб або для посилення роботи антибіотиків. Хоча журавлина і має кислий смак, разом з цукровою пудрою вони створять чудовий легкий десерт.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Журавлина — 200г
  2. 2. Цукрова пудра — 100г
  3. 3. Яйце — 1шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ягоди перебирають, миють, відкидають на друшляк, підсушують.

  2. Потім опускають їх у миску зі злегка збитим яєчним білком, добре перемішують, шумівкою викладають в цукрову пудру, обвалюють і розсипають на металевий лист, застелений пергаментним папером.

  3. Духовку прогрівають до 40-50С.

  4. Підсушують в теплій духовці. Зберігають у картонних коробках у сухому місці.