
Спагеті з сардиною в томатному соусі
Це чудове блюдо для тих, хто любить італійську кухню. Взагалі спагетті з сардинами - найулюбленіше і знамените блюдо на Сицилії. Це не просто дуже смачне, але і дуже корисна страва. Насамперед філе сардини містить жирні кислоти «Омега-3», а також риб'ячий жир, антиоксиданти, вітаміни, макроелементи і мікроелементи, які мають позитивний вплив на імунітет, і оздоровчу дію на весь організм людини. Сардина в томатному соусі чудово доповнює спагетті і перетворює звичайне блюдо в маленький кулінарний шедевр.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
400 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
230 г.
Сардина Аквамарин натуральна з додаванням олії 230г
190 г.
Оливки Marmarabirlik чорні 450г
100 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Часник
2 зубчики
Петрушка 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони відварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Потім макарони відкинути на друшляк. Залишити трохи води, в якій вони варилися.
02
Консервовану сардину відкрити, злити з неї рідину і викласти на тарілку. Там її розім'яти виделкою і видалити всі кісточки.
03
Консервовані помідори нарізати шматочками.
04
Петрушку подрібнити, оливки крупно нарізати.
05
Для соусу потрібно: на сковороду налити оливкову олію і обсмажити на ній часник, продавлений через прес. Потім додати перець чилі, помідори і сардину. Готувати приблизно 2 хвилини.
06
Далі додати оливки, каперси (з каперсів злити маринад) і більшу частину подрібненої петрушки. Добре перемішати.
07
Потім на сковороду викласти готову пасту і знову добре перемішати.
08
Якщо соус буде густим, додати трохи води, в якій варилася паста.
09
Подавати пасту з соусом гарячою, зверху присипавши рештою петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів