Рагу зі смаженою картоплею - Image

Рагу зі смаженою картоплею

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопля з часником - це завжди хоч і досить домашнє, але, все ж, дуже ароматна і смачна страва. А якщо ще й додати в картоплю трохи вина, то отримаємо дуже поживний обід. Не дивлячись навіть на те, що тут так мало інгредієнтів, і всі вони досить прості. Тепле вино і часник - це відмінний спосіб профілактики захворювань, тому потрібно придумувати цікаві страви, в яких можна використовувати ці інгрідієнти. Тут ми вам вже допомогли і зробили це за вас. Тепер пропонуємо вам спробувати приготувати нашу страву для сімейної вечері. Ми впевнені, що в ній чудово поєднуються приємне з корисним. Ви можете це легко перевірити, приготувавши рагу якомога скоріше.

Інгредієнти

Сіль

за смаком

Вино біле сухе

175 мл.

Перець чилі

10 г.

Петрушка

30 г.

Часник

2 зуб.

Картопля

1,5 кг.

Олія соняшникова

30 мл.

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати товстими скибочками. Соняшникову олію розігріти в сковороді. Обсмажити картоплю на сковороді до золотистої скоринки.

02

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати сіль, паприку, часник, петрушку, кілька ложок води і добре перемішати. Покласти картоплю в каструлю, додати суміш приправ. Залити картоплю водою (1,2 л.) і довести до кипіння. Вогонь зменшити і тушкувати близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Рагу зі смаженою картоплею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua