М'ясо по-італійськи в томатному соусі - Image

М'ясо по-італійськи в томатному соусі

Кількість порцій: 5Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

М'ясо по-італійськи в томатному соусі виходить дуже ніжним, соковитим, духмяним. Розмарин, базилік і чебрець надають страві особливий, неповторний аромат. Як відомо, італійці майстерно готують різні соуси до своїх традиційних страв. Успіх запропонованого блюда значною мірою залежить від томатного соусу, в якому тушкуються шматочки яловичої грудинки. Кілька порад з приготування страви: м'ясо вибирайте не заморожене, а свіже, помідори повинні бути стиглими і соковитими, базилік бажано використовувати свіжий, а не сушений. Блюдо подавати в гарячому вигляді, воно поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад, з рисом.

Продукти для рецепту

Грудинка яловича
209.00

Грудинка яловича

за 1 кг

Інгредієнти

Грудинка яловича

1,5 кг.

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л

200 г.

Розмарин 50г

3 гілки

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

40 мл.

Помідори рожеві фасовка

800 г.

Часник

3 зубчика

Маслини Oscar без кісточки 300г

60 г.

Базилік у горщику

10 г.

Чебрець (тим'ян), шт

3 г.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати великими шматочками розміром приблизно 3х4 см.

02

Замочити м'ясо в білому вині і розмарині на годину.

03

Маринад злити, розмарин залишити в м'ясі. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії.

04

Воду закип'ятити, опустити туди на 2-3 хвилини помідори, перекласти в холодну воду і далі почистити їх від шкірки. Подрібнити томати в блендері.

05

У помідори додати пропущені через прес часник, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.

06

Додати соус до м'яса, посолити за смаком і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв