Гриби по-прованськи - Image

Гриби по-прованськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!

Продукти для рецепту

Печериці Королівські свіжі
169.00

Печериці Королівські свіжі

за 1 кг

Інгредієнти

Печериці Королівські свіжі

200 г.

Сухарі панірувальні

50 г.

Часник

2 зуб.

Приправа Cykoria S.A Петрушка сушена 10г

3 ч. л.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

0,25 шт.

Сіль Єгипет

0,3 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

40 г.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.

02

Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.

03

Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв