Гриби по-прованськи - Image

Гриби по-прованськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт може трохи бути схожим на домашні чіпси. Адже тут на сковороді обсмажуються гриби із сухариками. А якщо додати ще й часник, і зелень, то вийде взагалі ароматно і цікаво. Можливо рецепт і відноситься до тих, які на святковий стіл не подаси, але зате наскільки він хороший для сімейної вечері! Адже хліб з грибами - це вже досить ситна страва. Не кажучи про те, що подавати страву можна і з гарніром. Не дивлячись на всю простоту пригтування, цей рецепт викликає апетит, і бажання приготувати такі грибочки не покине вас, поки ви не втілите свій задум у життя! Тому не витрачайте час даремно - це те, що потрібно вам саме сьогодні ввечері!

Інгредієнти

Печериці свіжі

200 г.

Сухарі панірувальні

50 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка сушена

3 ч. л.

Лимони

0,25 шт.

Сіль

0,3 ч. л.

Олія оливкова

40 г.

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно у великій сковороді розігріти оливкову олію та додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити все хвилину, потім додати тонко нарізані гриби і обсмажити до м'якості.

02

Потім додати сухарі і петрушку. Постійно перемішувати все.

03

Потім збризнути лимонним соком, посолити і поперчити. Добре перемішати і подавати гарячими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Гриби по-прованськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua