Японський рибний бульйон умеван - Image

Японський рибний бульйон умеван

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Любите екзотику? У такому випадку Вам варто спробувати японський рибний бульйон умеван. Що в ньому особливого? – запитаєте Ви. – Бульйон як бульйон. А ось і ні. До його складу, крім риби, яку, до речі, можете використовувати як білу, так і червону, входить соєвий соус, який і надає характерний колір супу, а також морська капуста, гриби і традиційний для Японії, корисний, дієтичний продукт – тофу або, якщо простіше говорити – соєвий сир. Його пружна текстура легко вбирає смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні, який подарує Вам нові смакові відчуття.

Інгредієнти

Риба

300 г

Капуста морська

50 г

Печериці

200 г

Тофу

200 г

Сіль

за смаком

Лимон

1 шт.

Соус соєвий

20 мл

Етапи приготування

01

Тофу віджати від зайвої рідини і нарізати кубиками. Рибу помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби підсмажити на сухій сковороді.

02

Печериці помити і нарізати скибочками. Відварити тофу в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім додати туди печериці і варити близько 10 хвилин.

03

Влити соєвий соус, додати морську капусту і рибу. Варити 5 хвилин, потім додати скибочки лимона. Вимкнути вогонь і дати настоятися супу хвилин 15.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Японський рибний бульйон умеван – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua