
Чеський пивний суп
Чим славиться Чехія? Ну звичайно ж якісним пивом. Всім любителям цього популярного напою пропонуємо приготувати традиційну першу страву чеської кухні – пивний суп. Виявляється, пиво можна не тільки пити, але і їсти. Як Ви вже, напевно, зрозуміли, пиво використовується в якості рідкої основи супу нарівні з бульйоном. Цікаве поєднання смаків і дивовижна рецептура. Такий супчик дуже поживний, ситний і, як не дивно, корисний, адже недарма чеські лікарі прописували хворим обов'язково включити в свій раціон саме пивний суп. І наостанок маленький секрет: проваріть суп більше півгодини, і пивна гіркота зникне, а алкоголь випарується.
Інгредієнти
Світле пиво
400 мл.
Яловичий бульйон
400 мл.
Сметана
200 мл.
Яєчний жовток
4 шт.
Вершкове масло
1 ст. л.
Хлібні сухарики
100 г.
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Петрушка
за смаком
Етапи приготування
01
Налити в каструлю яловичий бульйон і пиво. Поставити її на вогонь і довести до кипіння.
02
Яєчні жовтки відокремити від білків. Змішати в однорідну масу сметану, вершкове масло і яєчні жовтки. Після чого додати цю суміш у каструлю з бульйоном і пивом.
03
Петрушку промити і дрібно порізати.
04
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
05
Подавати суп, заливши ним сухарики в тарілці і прикрасивши петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів