
Картопляна запіканка зі смаженим пореєм і чебрецем
Так, страви з картоплі з кожним днем радують нас своєю новизною. І це не дарма. Картопля - це чи не найулюбленіший овоч більшості людей. От і ми вирішили не відставати, а запропонувати вам страви-новинки з картоплі. На перший погляд здається, що це звичайна картопляна запіканка. Але насправді рецепт цієї страви трохи змінений. Ми додали трохи чебрецю і цибулі - і рецепт вже має інший смак. Чебрець - хороша пряність, яка робить страву більш ароматною і насиченою. Цибуля, власне, прикрасить будь-яку страву завдяки своєму м'якому смаку. Так що навіть зі звичайної картопляної запіканки можна зробити смачну страву, яке прикрасить вашу сімейний вечерю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1,4 кг.
Цибуля порей
450 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Чебрець (тим'ян), шт
10 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а з картоплі зробити пюре. Цибулю помити і дрібно нарізати.
02
На сковороді розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати за смаком сіль, перець, чебрець. Духовку розігріти до 180°C.
03
У сотейнику розігріти молоко і вершки. Додати картоплю, цибулю. Форму змастити вершковим маслом і викласти туди пюре. Покласти форму в духовку і випікати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів