Вівсяні кекси - Image

Вівсяні кекси

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Вважається, що овес - злак, що надає силу і витривалість. Недарма один із видів вівсяних пластівців отримав свою назву від імені міфічного героя-богатиря стародавньої Греції - Геркулеса. Наявність у складі вівсяних пластівців легкозасвоюваних білків дозволяє вважати їх дієтичним продуктом, хоча їх калорійність не так вже й мала. Маючи у своєму складі цілий ряд найважливіших вітамінів і мікроелементів, володіючи багатьма корисними властивостями, вівсяні пластівці є незамінним продуктом. У запропонованому рецепті рекомендується використовувати їх як інгредієнт для випічки кексів. Смачні, корисні, приготовані з простих, доступних продуктів вівсяні кекси, без сумніву, сподобаються Вашим домашнім.

Інгредієнти

Борошно

250 г

Цукрова пудра

15 г

Масло вершкове

30 г

Молоко

250 мл

Вівсяні пластівці

250 г

Гарбузове насіння

40 г

Розпушувач

5 г

Мед

40 г

Етапи приготування

01

Розігріваємо духовку до 250 градусів.

02

Змащуємо форму для випікання вершковим маслом.

03

Висипаємо борошно і цукор у велику миску. Додаємо масло. Руками перемішуємо борошно з маслом до однорідного стану.

04

Додаємо молоко, постійно перемішуючи.

05

Додаємо пластівці та вимішуємо суміш до утворення однорідного та легкого тіста.

06

На столі розкачуємо тісто завтовшки 4 сантиметри. Склянкою або чашкою витискаємо кекси.

07

Викладаємо в форму, зверху посипаємо насінням та випікаємо в духовці близько 12-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Вівсяне печиво без борошна

Вівсяне печиво без борошна

4

1 год

Вівсяні кекси – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua