М'ясо по-французьки - Image

М'ясо по-французьки

Кількість порцій: 1Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Як і все французьке, ця страва дуже вишукана і ніжна. Хоча на перший погляд здається, що вона досить проста, насправді страва має гарний вигляд для подачі, тому вона може стати прикрасою для будь-якого, навіть святкового столу. Вся справа в тому, як ви налаштовані і з яким настроєм приступаєте до приготування страви. Для більшої соковитості можна поверх цибулі покласти помідори, тоді м'ясо буде менш сухим. Хоча, ті ж овочі можна нарізати до м'яса окремо - дивлячись, як вам більше подобається. Рецепт м'яса по-французьки - це помічник вам, коли немає ідей для приготування смачненького до сімейної вечері.

Інгредієнти

Свинина

400 г.

Цибуля

2 щт.

Сир

200 г.

Майонез

400 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо вимити, обсушити та нарізати поперек волокон товщиною, близько 1 сантиметра. Кожен пласт поперчити, посолити та добре відбити. Натерти сир на тертці. Цибулю порізати кільцями.

02

На змащене деко маслом, викласти м'ясо, а на нього зверху цибулю.

03

Полити м'ясо майонезом та посипати тертим сиром.

04

Запікати в духовці протягом 25 хвилин при 180ᵒC. Готовому м'ясу дати настоятись 10-15 хвилин. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

М'ясо по-французьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua