Тунець в норі - Image

Тунець в норі

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Тунець в норі – оригінальна японська закуска, яка користується не меншою популярністю, ніж традиційні суші. У чому ж відмінність? Пропонована страва являє собою рибний стейк, дбайливо закутаний в лист норі і обсмажений на оливковій олії з обох сторін. Як ви зрозуміли, рис та інші добавки, характерні для ролів (огірок, авокадо, сир філадельфія) не додаються. Але це, на щастя, не робить закуску менш смачною і поживною. До незаперечних переваг цієї страви можна віднести також простоту і швидкість приготування: навіть, якщо завітали несподівані гості, Ви зможете вже через десять хвилин подати гарячу рибну закуску, яка не тільки прикрасить стіл, але і залишить приємні враження.

Інгредієнти

Тунець

250 г.

Водорості норі

15 г.

Лимон

30 г.

Олія оливкова

10 мл.

Перець чорний мелений

Cіль

Етапи приготування

01

Тунець нарізати шматками (краще брати стейки). Норі покласти на дошку або поверхню, посолити, поперчити тунець, збризнути лимонним соком. Обережно замотати в норі рибу.

02

Розігріти оливкову олію на сковороді. Обсмажити тунець з кожного боку близько 3-5 хвилин, в середині він може залишатися трохи сирим. Перед подачею можна нарізати стейки скибочками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Тунець в норі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua