Ніжний суп з молюсками - Image

Ніжний суп з молюсками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Казково ароматний і ніжний суп з молюсками з вершковим післясмаком стане частим гостем на вашому столі, варто вам хоча б раз спробувати його. І це не дивно, адже така незвичайна страва має гармонійний смак й апетитний зовнішній вигляд. Якщо ви хочете спробувати чогось справді нового і урізноманітнити тим самим своє повсякденне меню, то така перша страва стане для вас найкращим помічником.

Інгредієнти

Равлики

23-25 шт

Цибуля ріпчаста

4 шт

Вершкове масло

35-45 г

Біле вино

1 келих

Вершки

1 келих

Бульйон м'ясний

1 л

Морква

25 г

Селера

25 г

Цибуля порей

25 г

Жовтки

2 шт

Петрушка

30 г

Етапи приготування

01

Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.

02

Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.

03

Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.

04

Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.

05

Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.

06

Наостанок суп посипається зеленню петрушки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Ніжний суп з молюсками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua