
Лазанья з ковбаси
Лазанья - одна з самих популярних страв італійської кухні. Класична лазанья складається з листів тіста, начинки з м'яса і овочів і соусу. Все це запікається в духовці. Варіантів приготування лазаньї існує безліч. Лазанья з ковбаси - один із варіантів. У запропонованому рецепті замість листів тіста використовується локшина, відварена у відповідності з рекомендаціями на упаковці. Шари локшини чергуються з шарами підсмаженої попередньо на сковороді колбасно-помідорної суміші з додаванням цибулі та зелені і шарами сирної суміші (рікота, пармезан і петрушка). Крім цього використовується натертий сир моцарела. Запечена в духовці лазанья з ковбаси порадує своїм смаком і ароматом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ковбаса варена Ятрань Столична вищий сорт
450 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Петрушка 70г
70 г.
Базилік у горщику
1 ст. л.
Майоран Еко 6г
1 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
450 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
450 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
120 г.
Сир Славія Моцарела 50%
450 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Смажити ковбасу і цибулю на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Додати помідори, базилік, половину петрушки, майоран, цукор і щіпку солі. Смажити 40 хвилин.
02
Змішати сир рікоту, пармезан, петрушку і орегано. Зварити локшину.
03
Половину соусу викласти на деко, на нього шар локшини, потім шар сирної суміші. Посипати половиною тертого сиру моцарела. Додати ще один шар локшини, зверху розмістити весь ковбасний соус. Додати решту сирної суміші, посипати тертою моцарелою.
04
Викласти останній шар локшини, посипати тертим пармезаном. Накрити деко фольгою. Прогріти духовку до 180°C, відправити деко в духовку, випікати 30 хвилин. Зняти фольгу і випікати ще 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів