
Салат зі спаржі, горошку та яєць
1
Сумуєте за весною? Здаємо координати її перебування. Вона в деталях сьогоднішнього салату — у тонко дібраних інгредієнтах, ідеально поєднаних смаках та красивій подачі. Купуйте необхідні продукти та викликайте весну з нашим рецептом.
Інгредієнти
Спаржа зелена заморожена
100г
Яйця курячі вищої
2шт
Квасоля стручкова
100г
Горошок зелений
100г
Фета
за смаком
Бальзамічний оцет
1 чайна ложка
Мигдаль
за смаком
Оливкова олія
4 столових ложки
Лимонний сік
1 столова ложка
Мед квітковий
1 чайна ложка
Гірчиця міцна
1 чайна ложка
Сіль харчова морська помел №0
за смаком
Етапи приготування
01
Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.
02
Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.
03
Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.
04
У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів