Різотто з білими грибами та петрушкою - Image

Різотто з білими грибами та петрушкою

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Різотто. Ця страва вважається чи не найпоширенішою в Італії. Хоча перша згадка про неї зустрічається не так вже давно, у вісімнадцятому столітті. Спочатку з'явилося різотто в Північній Італії, потім поширилося по всій країні, ну а далі і по всьому світу. Щоб різотто у вас вийшло не гірше, ніж його роблять італійці, слід використовувати спеціальний круглий рис, який багатий на крохмаль. Рис можна обсмажувати не тільки на вершковому маслі, а також на оливковковому, або на курячому жирі. У майже готову страву додають пармезан для ще більшого кремоподібного стану, не дивлячись на те, що у страві використовується рис з високим вмістом крохмалю.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

500 г.

Гриби білі свіжеморожені

350 г.

Часник

2 зуб.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

5 ст. л.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Петрушка 70г

20 г.

Бульйон Auchan грибний 60г

1 л.

Сіль Єгипет

за смаком

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.

02

Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.

03

Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.

04

Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв