Паста з лососево-сирним соусом - Image

Паста з лососево-сирним соусом

Кількість порцій: 8Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Італійська кухня - це постійна різноманітність, несподівані поєднання і витончена гамма смаків. Для цієї страви найкраще підходить паста феттуччіне, рeджінетте, наполетане, фарфалле, лінгуіне і спагетті. Ніжне філе лосося і запечена скоринка сиру зроблять пасту ніжною, живильною і просто дуже смачною. Пікантне і гостре блюдо, не складне в приготуванні, але дуже смачне, особливо для любителів сиру. Соус - головна складова пасти, і тут можна проявити творчу фантазію. Можна додати в цей соус смажені помідори і трохи чилі перцю. Готову пасту викладають на блюдо, поливають соусом і тут же подають до столу. Підійде, як до святкового столу, так і до обіду в будній день.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби La Pasta Perfetto фарфалле 400г
41.87 - 56.07

Макаронні вироби La Pasta Perfetto фарфалле 400г

400 г

Інгредієнти

Макаронні вироби La Pasta Perfetto фарфалле 400г

300 г.

Слойки Auchan з лососем 400г

2 шт.

Сир Paladin з пліснявою 50% 100г

200 г.

Вершки Amrita кокосові органічні 22% 200мл

150 г.

Часник

2 зубчика

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Пасту зварити.

02

Відокремити рибу від кісток, порізати шматочками.

03

Сир теж нарізати  кубиками.

04

Поставити на вогонь сковороду з оливковою олією, розчавити ножем часник і кинути в олію, через секунд тридцять вийняти часник, закинути рибу.

05

Обсмажувати, постійно помішуючи, 5-7 хвилин, залити вершки, продовжувати мішати. Коли вершки закиплять, закинути сир, злегка посолити, поперчити і тримати соус на вогні ще хвилин п'ять, постійно помішуючи.

06

Пасту викласти на тарілки, полити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв