Прованське рагу - Image

Прованське рагу

Кількість порцій: 10Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.

Інгредієнти

Яловичина

1 кг.

Цибуля

3 шт.

Стебло селери

2 шт.

Часник

5 зубчиків

Помідори

5 шт.

Помідори консервовані

200 г.

Помідор черрі

15 шт.

Бульйон

1 литр

Чебрець

за смаком

Петрушка

за смаком

Картопля

500 г.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.

02

Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.

03

Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.

04

Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв