
М'ясо тушковане по-арабськи
Арабська кухня дуже різноманітна і смачна. Ті, хто хоч раз подорожував по східних країнах, не пропустили можливість в цьому переконатися. Для тих, хто не бував на Сході, пропонуємо влаштувати його у себе на кухні. Оскільки араби люблять щільно поїсти, безсумніву популярним продуктом у них є м'ясо. Ось його ми і приготуємо. За основу візьмемо яловиче м'ясо (свиняче м'ясо заборонено вживати із-за релігійної традиції в їх країнах), яке тушкуватимемо з томатами. А оскільки ми згадували про те, що араби люблять щільно поїсти, то без гарніру ніяк не обійтися. Це може бути і відварений рис і жарена картопля, і куди ж без гострого арабського соусу?! не забудьте про цю пікантну "родзинку" східної кухні!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
30 г.
Помідори рожеві фасовка
100 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 шт.
Лимонна кислота Pripravka 20г
4 г.
Зелень мікс 100г
пучок
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати основний інгредієнт - м'ясо. Нарізати на великі шматки, потім його посолити і поперчити. Насікти зелень і посипати нею м'ясо, а також додати лимонної кислоти (декілька крапель буде достатньо). У цьому маринаді настояти м'ясо близько 2 годин.
02
Наступним етапом буде пасерування помідорів. Їх слід помити, обдати окропом, надрізати і зняти шкірку. Далі нарізати їх часточками і помістити в сотейник з оливковою олією. До томатів помістити часточки часнику, дрібно нарізану цибулю і пасерувати. Додати мелений чорний перець, пару крапель лимонної кислоти і солі.
03
Коли м'ясо замаринується його слід обсмажити з жиром, а потім перекласти до овочів в сотейник. Далі разом з тушкованими овочами смажити на слабкому вогні, накривши кришкою. При подачі посипати зеленню кожну порцію.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів